An image created from a chart doesn't always show correct

TeeChart VCL for Borland/CodeGear/Embarcadero RAD Studio, Delphi and C++ Builder.
Post Reply
Test Always #?
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Thu Jan 13, 2022 12:00 am

An image created from a chart doesn't always show correct

Post by Test Always #? » Thu Mar 09, 2023 11:42 pm

In the attached demo I create an image from a chart (used in my real app for a report), but the image does not always display correctly. In this example, some horizontal lines in the chart are not displayed (you will see this by recreating the chart several times).

In my real app, with a much more complex chart, sometimes series are not included.

What am I doing incorrectly?

Thank you,

Ed Dressel
Attachments
Create Image 2.zip
(7.24 KiB) Downloaded 330 times

Yeray
Site Admin
Site Admin
Posts: 9504
Joined: Tue Dec 05, 2006 12:00 am
Location: Girona, Catalonia
Contact:

Re: An image created from a chart doesn't always show correct

Post by Yeray » Fri Mar 10, 2023 8:28 am

Hello Ed,

If you add the VCLTee.TeeGDIPlus unit to use GDIPlus, it seems to work fine for me here. Does it for you?
Best Regards,
ImageYeray Alonso
Development & Support
Steema Software
Av. Montilivi 33, 17003 Girona, Catalonia (SP)
Image Image Image Image Image Image Please read our Bug Fixing Policy

Test Always #?
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Thu Jan 13, 2022 12:00 am

Re: An image created from a chart doesn't always show correct

Post by Test Always #? » Fri Mar 17, 2023 2:20 pm

Thank you for getting back to me. Yes, this does appear to fix things.

Much appreciated,

Ed Dressel

Post Reply